Progressive Mental Alignment

Progressive Mental Alignment (PMA) is een beproefde methode (ontwikkeld door Joop Korthuis), die mensen helpt gestelde doelen te bereiken, oude negatieve overtuigingen los te laten en in het leven datgene te bereiken wat ze willen. Met PMA kun je ook blokkerende trauma's opruimen waardoor er ruimte ontstaat om het leven optimaal vorm te geven. Progressive Mental Alignment werkt zonder enige vorm van medicijnen, conditionering, hypnose of metafysische concepten.

PMA bereikt veranderingen in onze perceptie en ons gedrag die al na de eerste toepassing merkbaar en permanent zijn. De basis van de PMA aanpak ligt in het grensvlak van de laatste ontdekkingen in de neurowetenschappen, biologie, psychologie, fysiologie en kwantum- mechanica. Met PMA bereik je meer dan met de bestaande training- en coachingmethodieken, die meestal op conditioneringstechnieken gebaseerd zijn.

Ik werk als geregistreerd PMA-coach en heb met succes veel mensen met PMA behandeld. De combinatie van specialistische kinesiologie en PMA blijkt een gouden mogelijkheid te zijn. Het lijkt er op of met deze combinatie kwantumtherapie is te bereiken. PMA werkt zoals ons brein werkt. Kinesiologie kan op een andere manier het geheugen ontrafelen. Met kinesiologie kun je niet bij trauma's komen omdat trauma's niet in het bewustzijn zijn opgeslagen. Met PMA lukt het wel.

Met specialistische kinesiologie kun je de fysieke restanten opruimen die de fysiologie van trauma's heeft achtergelaten.

Lees hier een interview met Joop Korthuis. Hij is de man achter de methode Progressive Mental Alignment.

is mijn klacht te behandelen?

Vul hier je klacht en contactgegevens in en binnen
1 dag ontvang je antwoord.