Basiscursus kinesiologie, supervisie en bijscholing

Er is veel vraag naar een goede basisopleiding in de kinesiologie en naar inzichten in hoe energie werkt, zowel in het menselijk lichaam als daarbuiten. Als enige docent in Nederland geef ik een basiscursus kinesiologie en kortdurende cursussen in hoe energie werkt in en om de mens. In de basiscursus worden de belangrijkste testprocedures aangeleerd en leer je hoe je kleine gezondheidsproblemen kunt corrigeren. Mijn basiscursus kinesiologie is erkend door de Beroepsvereniging voor Kinesiologie.

Ter informatie: de structuur van het cursusmateriaal wordt langs een vaststaand jarenlang beproefd testprotocol aangeleerd. Een testprotocol dat als zodanig nooit zal veranderen; alles wat je later nog leert aan kinesiologie zal in deze unieke procedure ingepast kunnen worden. Met de basiscursus kinesiologie kun je al vrij snel kleine problemen bij anderen in eigen kring oplossen. Met de aanvullende modules, die ik ook zelf geef, kun je nog meer. Over het algemeen beslaat het basismateriaal in kinesiologie twintig avonden. Na de zomervakantie start ik een nieuwe basiscursus voor een kleine groep.

Mocht je verder willen studeren in kinesiologie en een eigen praktijk willen beginnen, dan verdient het aanbeveling je als student in te schrijven bij de Nederlandse School voor Kinesiologie. 

Naast deze basiscursus en vervolgmateriaal geef ik supervisie en intervisie aan mijn studenten en aan collega's. Af en toe verzorg ik landelijke bijscholing. Ook in het buitenland geef ik mijn basiscursus. Meer dan twintig basiscursussen liggen nu achter me. Vele cursisten zijn inmiddels met een eigen praktijk voor zichzelf begonnen. 

Ik geef ook workshops en lezingen over vele onderwerpen uit mijn vakgebied. Zie voor een overzicht de agenda onder ‘workshops & lezingen’.

data basiscursus, supervisie & scholing