Managementkinesiologie

Met managementkinesiologie krijg je snel antwoord op vragen als: Heb ik wel de juiste baan? Ben ik geschikt voor dit werk? Hoe komt het dat mijn collega's zo vervelend doen tegen me? Ik krijg ontslag en wat nu? Wat voor soort werk past beter bij me? Hoe komt het dat ik altijd zoveel werk mee naar huis neem? Ze willen dat ik afdelingschef wordt, maar hoe doe ik dat?

Met deze methode kom je er achter welke onbalans in jezelf deel uit maakt van je probleem. Loopbaanbegeleiding is een vaag begrip waar veel tijd en geld mee gemoeid is. Managementkinesiologie biedt  loopbaanbegeleiding op een andere manier; minder tijd- en geldrovend en meer succesvol. Burn-outs worden succesvol behandeld.

Je werk, werkomgeving en collega's brengen je onbedoeld in contact met je trauma's. Die opruimen heeft meer zin dan vertrekken. Deze vorm van specialistische kinesiologie is zeer effectief gebleken. Meestal combineer ik specialistische kinesiologie met PMA-technieken. Ik werk ook in het bedrijfsleven waarbij ik bij teamprocessen assisteer en managementproblemen help oplossen. Het voeren van sollicitatiegesprekken namens een bedrijf leidt vaak tot het aannemen van de juiste kandidaat. 

 

is mijn klacht te behandelen?

Vul hier je klacht en contactgegevens in en binnen
1 dag ontvang je antwoord.