Nieuws en digitale nieuwsbrief

Je kunt gratis maandelijks de digitale nieuwsbrief ontvangen, boordevol informatie over kinesiologie, gezondheid, interviews en aan kinesiologie gerelateerde onderwerpen. Bovendien zijn er vaak aanbiedingen voor een specifieke sessie tegen gereduceerde prijs. Als collega kun je ook kleine artikelen en informatie laten plaatsen en belangrijke cursusdata laten opnemen. Studenten kinesiologie zijn ook van harte welkom met bijdragen.

Op deze site een voorproefje en enkele korte artikelen. Iedereen die interesse heeft kan zich abonneren hier links onder op de pagina. Je krijgt dan regelmatig mijn nieuwsbrief per mail toegestuurd.

Onderwerpen Recent nieuws
Laatste nieuws: Slaap je al?

De slaapkamer is een van de belangrijkste vertrekken van onze woning. Goed slapen en daardoor uitrusten is essentieel. We brengen een derde van ons leven slapend door.  In mijn praktijk komen veel mensen met slaapproblemen. Voor ik ze ga behandelen, vraag ik eerst of er wordt voldaan aan voorwaarden die nodig zijn voor een gezonde nachtrust. Daarbij maak ik gebruik van de volgende lijst. 1. Waterbedden trekken signalen van allerlei zendverkeer, telefoon, radio, enz. Daar slaap je dan op. 2. Elektrisch verstelbare bedbodems hebben vaak een grote magneet in de motor; die polariseert ons systeem negatief. 3. Metalen spiralen in matrassen... lees meer

zoeken op onderwerp

Hier kun je door de verschillende nieuwsberichten zoeken op onderwerp.

nieuwsbrief

Wil je vanaf nu op de hoogte gehouden worden over voedingsadviezen, wetenswaardigheden betreffende gezondheid, lezingen, workshops en nieuws uit mijn praktijk? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.