Intake en eerste sessie

Hoe verloopt de intake? Hoe starten we?

Eerst maak je telefonisch een afspraak voor een sessie. Of per email: azuleen@gmail.com

Wil je me persoonlijk spreken of een afspraak maken, dan kan dat op werkdagen telefonisch tussen 17.00 en 18.00 uur.

Telefoon 06-28263724.

Na het maken van de afspraak voor de eerste sessie volgt de schriftelijke intake. De intake bestaat uit het beantwoorden van de vragen van de vragenlijst. De vragen van de intake kun je vanaf deze site downloaden; voor kinderen en volwassenen is er een aparte vragenlijst. Hoe meer uitgebreid je de vragen beantwoordt, des te beter kan ik me op de sessie voorbereiden. Daarom graag de intake-gegevens een paar dagen voor de sessie plaats vindt aan mij mailen. De intake is tevens een behandelovereenkomst. De eerste sessie is bedoeld om samen je antwoorden op de intakevragen zonodig verder uit te werken, de oorzaken van je klachten te vinden en de eerste behandeling vorm te geven.  Bovendien krijg je tijdens en na de eerste sessie adviezen. Soms vraag ik je, n.a.v. wat ik gevonden heb, om een en ander thuis verder uit te werken ter voorbereiding van de volgende sessie. Een enkele keer stuur ik je een email met vragen ter uitwerking. Je hulpvraag leidt tot behandeldoelen; een behandelafspraak. Of meerdere behandelafspraken.  Breng op de eerste sessie ook een kleine foto van jezelf mee en lees de Algemene Voorwaarden tevoren goed door. Ze gelden vanaf het maken van de afspraak. 

Graag een eigen handdoek meebrengen voor op de behandeltafel.

Links kun je "Intake volwassenen" (vanaf 16 jaar) of "Intake Kinderen" (tot 16 jaar) aanklikken voor de juiste intake-vragen.

Bij het behandelen van kinderen onder de 16 jaar is het noodzakelijk en een wettelijk voorschrift dat beide ouders/verzorgers schriftelijk akkoord gaan met de behandeling; te tonen bij de eerste behandeling (indien van toepassing).

 

 

nieuwsbrief

Wil je vanaf nu op de hoogte gehouden worden over onderwerpen over gezondheid en de workshops? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.