Specialistische kinesiologie

Specialistische kinesiologie is een verzamelnaam voor diverse geavanceerde kinesiologische technieken. Ze staan aan de linkerzijde van deze pagina allemaal vermeld. Na Touch for Health gevolgd te hebben, kan een Touch for Healthpractitioner verder studeren en kinesioloog worden. Daarna zijn er nog allerlei specialisaties mogelijk.

Een specialist in kinesiologie besteedt veel tijd aan de diagnose; aan het zoeken naar de oorspronkelijke oorzaak van een onbalans of probleem. Als oorzaak kan er iets heel anders aan de hand zijn dan op het eerste gezicht lijkt; aan de verschijningsvorm van een klacht kunnen vele oorzaken ten grondslag liggen.

Een kinesiologisch specialist onderscheidt zich van bijvoorbeeld een Touch for Health Practitioner of een kinesioloog met een basisopleiding doordat hij meer specifieke technieken beheerst. Met specialistische kinesiologie zijn de oorzaken van gecompliceerde gezondheidsproblemen veelal te achterhalen en vaak op te lossen, soms in samenwerking met de reguliere geneeskunst.

Met specialistische kinesiologie wordt een probleem van vele zijden aangepakt; zowel lichaam, geest als emotie, maar ook leefomstandigheden worden betrokken bij het achterhalen van de diepst liggende oorzaak van een probleem. Deze holistische benadering van de klachten geeft vaak goede resultaten.

is mijn klacht te behandelen?

Vul hier je klacht en contactgegevens in en binnen
1 dag ontvang je antwoord.