Zwangerschapskinesiologie

Er zijn voor vrouwen talrijke redenen denkbaar om met zwangerschapskinesiologie behandeld en begeleid te worden. Deze vorm van specialistische kinesiologie biedt veel mogelijkheden voor vrouwen die optimaal zwanger willen worden of die willen nagaan of ze toch nog zwanger kunnen worden..

Wanneer een vrouw niet zwanger wordt ondanks dat er in het medische circuit geen afwijkingen of belemmerinegn zijn gevonden, is zwangerschapskinesiologie een goede optie om na te gaan wat er aan de hand is en of er nog mogelijkheden zijn. In het medische circuit is men niet toegerust om energie te testen, leefomstandigheden te beoordelen en emotionele factoren aan te pakken. Ook voeding krijgt daar weinig aandacht. 

De oorzaken van niet zwanger kunnen worden zijn ontelbaar. Ze variëren van onjuiste voeding tot emotionele problemen. Ook komt het voor dat erfelijk materiaal een rol speelt, de partner liever geen kind wil, overtuigingen over zwangerschap of kinderen  negatief zijn, er een lage energie van eierstokken, eileiders of baarmoeder is, sommige vitamines of mineralen tekorten vertonen, de neurologie van de baarmoeder niet goed werkt, angsten een rol spelen, een eerdere miskraam niet verwerkt is, de beide partners op voorhand onvoldoende verantwoordelijkheid willen nemen voor de opvoeding van het kind, angst voor de economische toekomst, verwachtingen van familie/grootouders, leefomstandigheden niet optimaal zijn, er teveel straling in huis of werk is en vele aspecten meer.....de moeite waard om uit te zoeken. 

Als een vrouw zonder aantoonbare medische reden niet zwanger kan worden is het de moeite waard de reis naar mijn praktijk in Heemstede te maken. Als er reeds in het reguliere circuit behandelingen lopen, is het verstandig de resultaten daarvan eerst af te wachten. In sommige gevallen is samenwerking met het reguliere circuit prima mogelijk. Want ook voor behandelingen in het reguliere circuit is het nodig dat het lichaam optimaal functioneert. De kans dat een behandeling in het reguliere circuit resultaat heeft is vele malen groter wanneer voeding, vitamines, leefomstandigheden, energie van baarmmoeder, etc optimaal is. 

Met zwangerschapskinesiologie zijn deze aspecten prima uit te testen en te corrigeren. In mijn praktijk heb ik met mijn werk veel bereikt met vrouwen die niet of moeilijk zwanger werden; vele geboortekaartjes hebben mijn adres bereikt. Natuurlijk kan het voorkomen dat ik ook met mijn vakgebied niets kan bereiken. 

Er komen ook vrouwen bij mij die hun zwangerschap goed willen voorbereiden en preventief willen nagaan of hun systeem er klaar voor is. Dat is lang niet altijd het geval. Vaak moeten voeding, emotionele factoren en overtuigingen worden bijgesteld. Met mijn vak prima te doen. 

Ik begeleid ook vrouwen die al zwanger zijn. Ik test bij de ongeboren baby de energie, de voeding, het orgaansysteem, het meridiaansysteem, het cranio-sacrale systeem. de emotionele verbondenheid met de moeder (opvoeden begint bij de conceptie).

Wat ik verder doe met zwangerschapskinesiologie is de geboorte voorbereiden; met zwangerschapskinesiologie kan een bevalling (ook keizersnede) prima worden voorbereid door het meridiaansysteem te optimaiseren en stress te minimaliseren. Meestal in samenwerking met verloskundige of gynaecoloog. Met PMA als aanvullende techniek zijn allerlei angsten tijdens de zwangerschapstijd effectief aan te pakken. Over PMA kun je elders op mijn site lezen. 

De baby's die geboren zijn nadat de moeder bij mij in behandeling kwam, zijn over het algemeen rustige baby's. 

is mijn klacht te behandelen?

Vul hier je klacht en contactgegevens in en binnen
1 dag ontvang je antwoord.