Relatiekinesiologie

Met relatiekinesiologie kun je testen hoe de relatie-energie is tussen de ander en jou, zowel in een partnerrelatie als in een werkrelatie. Je kunt ontdekken welke programma's en overtuigingen van jou een relatie negatief beïnvloeden. Onder negatieve overtuigingen zit vaak een onvervuld verlangen of oude pijn. Je partner kan dat niet oplossen. 

Veel relatieproblemen tussen partners zijn gestoeld op triggers, afkomstig van trauma's uit je kindertijd. Verdriet en angst uit je kindertijd worden onbedoeld door je partner naar boven gehaald. Wellicht heb je je partner er onbewust op uitgezocht. Je veronderstelt dat je partner je problemen geeft en ziet niet in dat het je eigen materiaal is wat naar boven komt. Het maakt je boos. Boosheid (naar een partner) is gebaseerd op "verlies van wat je zo graag wilde". Boosheid is een deksel op verdriet. 

Er kunnen ook relatieproblemen ontstaan wanneer de man in een relatie niet op een positieve manier de leiding heeft. Ook al zijn beide partners gelijkwaardig, een vrouw wil zich vanuit haar genetisch materiaal veilig en geborgen voelen. Geborgen voelen en tegelijkertijd de leiding hebben gaat niet samen. De man draagt zorg voor deze geborgenheid. De man is daardoor eindverantwoordelijk voor de relatie, terwijl beide partners verantwoordelijk zijn voor het verloop ervan. Vaak zijn er problemen op het gebied van seksualiteit. Seksualiteit is een gevolg van liefde en intimiteit. Het is niet een losstaand onderdeel van een relatie zoals veel mensen (vooral mannen) denken.

Met relatiekinesiologie kunnen in de combinatie van gesprekken, NLP, kinesiologische testen en PMA-technieken relaties worden verbeterd of scheidingen worden voorkomen. Relatiekinesiologie wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars.

is mijn klacht te behandelen?

Vul hier je klacht en contactgegevens in en binnen
1 dag ontvang je antwoord.