Energie-kinesiologie

Energie is trilling. Alles heeft een trilling. Alles heeft energie. 

Energie heeft een oorspronkelijke kant en kan een vervormde kant hebben. Het verschil daartussen noemen we een verstoring.

Verstoringen in de oorspronkelijke energie van de mens kunnen ziekmakend zijn. Die verstoringen kunnen door velerlei factoren worden veroorzaakt. Fouten in de voeding is een grote stoorzender. Stress is er ook zo een. De energie van woon- en werkomgeving is ook niet altijd zuiver en gezondheidsbevorderend. De verstoringen kunnen van kilometers ver afkomstig zijn. Ongemerkt kunnen ze hun negatieve invloed op ons uitoefenen omdat we er niet op bedacht zijn dat bijvoorbeeld een industrieterrein dat een paar kilometer van ons woonhuis ligt negatief op onze gezondheid doorwerkt. Heb je wel eens op de buitenkant van de raamkozijnen van je huis gelet en je afgevraagd hoe het komt dat die zo vuil zijn? Of hoe het komt dat je steeds weer verkouden wordt als je door een bepaalde straat loopt? Of -heel iets anders- je afgevraagd wat er voor zorgt dat in bepaalde delen van je tuin er veel planten groeien en in een ander deel van je tuin het akelig leeg blijft?

Behalve de energie van mensen kun je de energie testen van bijvoorbeeld een voorstelling (welke teksten of liedjes eerst en welke daarna om een optimale voorstelling te verkrijgen?), een bouwterrein waarop een huis wordt gebouwd (hoe moet dat huis komen te staan om optimale energie te hebben?), een bosperceel (wat voor invloed heeft het op de dieren vice versa?) en veel meer. Met energie-kinesiologie is er veel zinvols te doen. Met kinesiologische testen en correcties zijn mooie energieresultaten te bereiken.

is mijn klacht te behandelen?

Vul hier je klacht en contactgegevens in en binnen
1 dag ontvang je antwoord.