Prijzen sessies/behandelingen per 1 januari 2017

Sessies/behandelingen  specialistische kinesiologie en natuurgeneeskunde.

Kosten van behandelingen met als doel de gezondheidskundige verzorging van de individuele mens met behulp van kinesiologie/natuurgeneeskunde.

Anderssoortige behandelingen zoals PMA-sessies: dezelfe kosten maar dan met extra 21% BTW.

Strippenkaarten zijn uitsluitend bedoeld voor kinesiologische behandelingen.

  • Sessie van 55 minuten: €115,--
  • Sessie van 25 minuten: €80,,--
  • Super-Strippenkaart voor tien sessies van 55 minuten  €975,-- Of maximaal zes halve sessies en zeven hele sessies. Dan is het voordeel bijna €300,- Schriftelijke tussentijdse adviezen of antwoord op email-vragen gratis. Kaart mag door alle gezinsleden worden gebruikt. Kaart vooraf betalen.
  • Strippenkaart van vijf sessies van 55 minuten €485,-- "Halve uren" niet mogelijk. Kaart is persoonlijk. Vooraf betalen.
  • Strippenkaart voor tien sessies van 25 minuten €695,-- Vooraf betalen.
  • Studententarief op vertoon geldig bewijs : € 85,-- per sessie van 55 minuten of korter.
  • Sessie een dag tevoren of op de dag zelf afgezegd  € 75,--. Declaratie bij zorgverzekering niet mogelijk.                       
  • Bij zonder tijdig bericht wegblijven wordt de gereserveerde tijd volledig in rekening gebracht. Sessies welke in rekening gebracht  worden bij wegblijven, kunnen niet bij de zorgverzekeraar gedeclareerd worden. Betaling binnen drie dagen. Anders volgt incasso.
  • Sessies bedrijfsleven € 135,- ex BTW per uur. Wanneer vooraf betaald wordt voor vijf of tien sessies, gelden dezelfde tarieven als hierboven verrmeld. Maar met toevoeging van BTW 21%.
  • Avondsessies + 50% extra. Sessies op za of zo 100%extra.

Geef bij de afspraak aan hoeveel tijd je gereserveerd wilt hebben. Deze tijd wordt in rekening gebracht. Je kunt (na de eerste sessie die 55 minuten duurt)  kiezen uit een sessie van van 55 minuten of van 25 minuten (verschillend in prijs). Als je niets aangeeft, ga ik er van uit dat je een sessie van 55 min. afspreekt.

Als een sessie korter duurt dan de gereserveerde tijd, wordt toch de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Opmerking: in de wijk waar ik woon/werk geldt de regeling 'VERGUNNINGPARKEREN".  Je kunt bij mij tegen een fictieve borg een bezoekerspas lenen.  Die moet je achter de voorruit van je auto leggen. Na de sessie moet deze kaart weer persoonlijk bij mij worden ingeleverd. Het is niet anders helaas. Je kunt ook parkeren tegen betaling bij de winkels of op de parkeerplaats bij het station en dan even lopen. De bezoekerspas mee naar huis nemen, kost €100,-

Betaling direct na afloop van de sessie contant of per pin. Je ontvangt een betalingsbewijs voor eventuele declaratie bij je zorgverzekering.

Overleg voor een betalingsregeling is zeker mogelijk. Vooraf bespreken bij het telefonisch maken van een afspraak voor een sessie. 

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandeling kinesiologie/natuurgeneeskunde geheel of gedeeltelijk. Neem hierover contact op met je zorgverzekering. PMA-sessies worden door de verzekeraar niet vergoed.

 

Ik ben als professioneel kinesioloog lid van de Beroepsvereniging voor Kinesiologie BvK Reg nr 0301001 PK

--Registertherapeut NIBIG. Reg nr 272533

--Registertherapeut RBCZ. Reg nr 306022R

**AGB CODE praktijk 90 (0)11032

**AGB CODE zorgverlener 90032100

**Prestatiecode vakgebied 24002

**PMA-coach licentie: PMA.C.31.60001 (vanaf 2006)

nieuwsbrief

Wil je vanaf nu op de hoogte gehouden worden over onderwerpen over gezondheid en de workshops? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.