Vaccinatieschade

20 januari 2011

Snotterend en hoestend kwam Ineke van drie samen met haar moeder mijn praktijk binnen. Nog veel heftiger proestend dan bij de eerste sessie. Bovendien zag ze veel bleker. Ik was verbaasd want ruim twee weken geleden had ik haar hele systeem gecorrigeerd op de moeilijke bevalling, voedingsadviezen gegeven (dat was nodig want er zaten teveel E-nummers in haar voeding), de juiste homeopathie gegeven en foliumzuur geadviseerd. Dat laatste was nodig omdat ik een groot tekort testte al vanaf de zwangerschapstijd. De moeder vond dat haar dochtertje achteruit was gegaan. De huisarts had geadviseerd dan maar de amandelen van Ineke te laten verwijderen omdat de verkoudheden en het gesnotter nu langer dan een jaar parten speelden. Ik vroeg of er iets bijzonders was geweest de afgelopen weken. "Nee" zei moeder "We hebben haar alleen laten vaccineren...op het consultatiebureau zeiden ze dat een verkoudheid geen bezwaar was". Mijn verontwaardiging heb ik ingeslikt en ik ben begonnen met het opruimen van vaccinatieschade.

Het zoveelste geval in mijn praktijk van een onvoorzichtige vaccinatie en de schade ervan. Nooit laten vaccineren wanneer een kind zich niet lekker voelt of iets mankeert. De schade kan ook nog vele jaren later in een of andere vorm tevoorschijn komen. Ik heb Ineke behandeld met herstel van het cranio-sacrale ritme en homeopathie gegeven. Ook heb ik de energie van diverse meridianen hersteld. We zullen zien hoe het met haar gaat wanneer ik haar weer zie. 

zoeken op onderwerp

Hier kun je door de verschillende nieuwsberichten zoeken op onderwerp.

nieuwsbrief

Wil je vanaf nu op de hoogte gehouden worden over voedingsadviezen, wetenswaardigheden betreffende gezondheid, lezingen, workshops en nieuws uit mijn praktijk? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.